Novi izazovi za Marina!

21. lipnja 2019.

Naš timski vozač Marin Leš (AK Dugo Selo) kreće u nove ovosezonske podhvate. Na rasporedu je otvaranje sezone formule driver u Buzetu. Prošlog vikenda odradio je test automobila kojeg ove sezone još nije vozio. Riječ je Renault Twingu 1.2, automobil koji je osvojio u nagradnoj igru auto kluba Dugo Selo na korištenje kroz sezonu 2019.

Autoslalom u Dubravi prošlog vikenda poslužio mu ponajprije kako bi upoznao auto te sve njegove vrline, a tako i mane. Ostvario je 11. mjesto klase 4 i 10. mjesto među juniorima. Vrhunski je to rezultat s obzirom na činjenicu da je prvi put sjeo u Twingo, prvi put na Dubravi i prvi put među čunjevima.

Došli smo turistički, prvi put među čunjevima, prvi put u twingu. U klasi 4, među ostalim dečkima koji voze Twingo Cup, i imaju po 100kg manje, i više nego zadovoljni postignutim vremenima. Ekipa odlična, čestitke svima! Vidimo se drugi vikend u Buzetu!


Ovaj vikend u Buzetu Marina čeka novi izazov na formuli driver. Za one koji ne znaju formula driver je novija disciplina u hrvatskom autosportu, a spaja brdo i segmente autoslaloma, točnije radi se o brdskoj stazi na kojoj su postavljena usporenja u obliku šikana koje vozačima znatno otežavaju uspon do cilja.


Očekujem dobar vikend i veselu ekipu. Citroen je trenunto “under construction” jer smo nakon Sljemena vidjeli na čemu treba poraditi. Dok ne posložimo auto do kraja, vozit ću Renault Twingo koji sam osvojio na besplatno korištenje u prošlogodišnjoj nagradnoj igri AK Dugo Selo. Twingo sam isprobao na slalomu u Dubravi i bit će dobar izazov voziti ga na brdskoj stazi. Ne očekujem visoke rezultate, idemo guštat! Vidimo se!

Podjeli s ostalima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Reddit
LinkedIn
X