Cvitić spreman za Buzet

21. lipnja 2019.

Naš drugi timski vozač Maurizio Cvitić spreman je za prvu utrku u novoj sezoni formule driver koja počinje ovog vikenda u Buzetu. Cvitić je prošle godine u Buzetu ostvario izvrsno drugo mjesto u klasi 2, a automobil s kojim je tada vozio bio je Renault Clio Sport u serijskom izdanju.

Ove godine malo ozbiljnija priča. Mauro bi se na startu trebao pojaviti u Hondi Civic type R klase 5. Prvi ovosezonski test imao je na brdskoj utrci u Skradinu te je tamo ostvario 4. mjesto grupe N i 1. mjesto klase N3.

Kako bi još bolje pratili njegove dogodovštine i rezultate zapratite ga na instagramu pod: mauriziocviticBuzet neka “druga postaja” ove godine, i ponovni test auta nakon relativno neuspjesnog u Skradinu… Tamo sam na placenom treningu imao bliski susret s ogradom, savila se vilica i ostatak vikenda se vozilo cisto da se vozi.. ni auto ni ja nismo bili na razini. Zahvaljujuci nekolicini prijatelja koji su vec i tamo dali ruku, auto se sada skockalo, i idemo vidjeti kako ce sve skupa sada lezati… i naravno hvala im puno na toj pomoci, jer bez takvih ljudi oko sebe, mogao bi komotno promjeniti sport kojim se bavim.

Podjeli s ostalima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Reddit
LinkedIn
X