Miris oktana u Dalmaciji | 3. Nagrada Brnistre

6. lipnja 2019.

Omiš će ovu nedjelju ugostiti više od 70 natjecatelja na 3. izdanju superslaloma ili, kako to organizatori vole zvati, formula driver „Nagrada Brnistre“.

Jedna od najljepših staza na Jadranu duga je 2 kilometra te će na njoj biti postavljeno 13 umjetnih suženja staze koja znatno usporavaju vozače i samo najspretniji prolaze bez poteškoća.

Od popularnih ‘Fića’ prerađenih metodama uradi sam u jurilice vrijedne divljenja do automobila većih kubikaža pomno slaganih u garažama entuzijasta, tog će se dana u Omišu imati zaista svega za vidjeti i čuti. U gledalište su pozvani svi neovisno o godinama. Povedite svoju djecu da uživaju u nečemu što inače imaju priliku gledati samo na televiziji. Natjecanje se može pratiti cijelom dužinom staze, a gledatelji ostale detalje mogu naći na našem službenom događaju na Facebooku ali i na letcima koje će dobiti prilikom dolaska na stazu – poručuju iz AK Oneum.

Cesta Omiš-Gata bit će zatvorena u nedjelju od 9 do 19 sati. Natjecanje se sastoji od jednog treninga i tri vožnje, a prvo vozilo na startu očekuje se u 11 sati. Od prvog treninga do kraja natjecanja svaka nova vožnja se može očekivati u razmaku od 15 minuta nakon završene prethodne vožnje. Podjela pehara po završetku natjecanja je na startu utrke.

Podjeli s ostalima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Reddit
LinkedIn
X