Lov na nove bodove – MBAT Kotor – Trojica 2019

29. svibnja 2019.

Naši brdaši nakon dvije domaće utrke na Sljemenu i u Skradinu sele južnije, van granica lijepe naše. Treća stanica Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama vozi se ovaj vikend u Kotoru. Najpoznatija automobilistička utrka u Crnoj Gori uz naše boduje se i za prvenstvo Centralno Europske Zone (CEZ), Šampionat Crne Gore i Kup Kotora.

” Kao i svake godine, najveća pažnja je posvećena sigurnosti kako vozača tako i publike, uvažavajući sve postavljene i zahtjevne standarde. Te, u organizaciji same trke učestvuje preko 200 ljudi. S obzirom na to da je trka, odavno, prevazišla lokalni karakter očekujemo da će i ovaj put Kotor posjetiti nekoliko hiljada ljubitelja auto sporta”

Direktor ovogodišnje međunarodne trke je Nenad Bukilica

Otprilike 50 hrvatski vozača očekuje se na startu nedjeljnih utrka. Tehnički prijem i verifikacija vozila za MBAT Kotor 2019 zakazani su za petak od 14.00 do 19.00 sati, a izvanredni tehnički pregled u subotu od 8.00 do 8.30 sati. Prva trening vožnja je u subotu, u 12.00 sati, a druga je zakazana 30 minuta nakon završetka prve. U nedjelju, nakon svečanog otvaranja, prva utrka vozi se u 11.00 sati, a druga 30 minuta po završetku prve.

Saša Radola – AMK No Traction – Honda Civic Type R

“Povodom brdske auto utrke Kotor-Trojica organizira se prijevoz autobusom na dan utrke (02.06.). Autobus polazi iz Dalmare centra (Šibenik) u 04:00 i kupi putnike cijelom rutom do Kotora, a povratak je s krajem utrke (okvirno vrijeme 18:00). Cijena po osobi je oko 200 kuna ovisno o broju zainteresiranih. Za više informacija ili za bukiranje prijevoza, molimo obratite se na broj 0917667203 (Ante).“

Ante Matijaš – AKK Rogoznica

U Kotoru je ovih dana vrijeme isto kao i kod nas te se očekuje još jedna kišna utrka.
Direktor ovogodišnje međunarodne utrke je Nenad Bukilica, a zamjenici su Mato Šebalj i Dubravko Ćikor iz Hrvatske.

LISTA PRIJAVA (PH)

HILLCLIMB MONTENEGRO

NAJAVA NATJECANJA

Podjeli s ostalima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Reddit
LinkedIn
X