Početak nove sezone za Cvitića – 13. Nagrada Grada Skradina

15. svibnja 2019.

U našem malom timu nalazi se i jedan vozač. Riječ je o mladiću iz Pule, a njegovo cjenjeno ime je Maurizio Cvitić. Maurizio nastupa za Auto klub Istra Racing Tema Pazin i novu sezonu započinje na brdskoj utrci u Skradinu.

Prošle sezone također je startao sa skradinskim brdom te je ostvario vrhunski rezultat. Bio je treći u klasi N3 sa svojom Hondom Civic type R. Ove sezone u igri je ponovno Honda Civic type R samo ne ta prošlogodišnja već je preko zime nabavljena nova.


„U planu je ove godine odvoziti par brdskih auto utrka i kompletnu sezonu formula drivera. Toj su odluci naravno naviše pridonjele same financije, koje su još uvijek nedovoljne da bih mogao ciljati na kompletnu sezonu brda. Auto smo kompletno prekontrolirali, i porješavali jedan dio stvari, tako da će Skradin biti svojevrsni test. Ubiti nadam se lijepom vremenu najviše radi toga da vidim razliku između ovogodišnje i prošlogodišnje Honde (a i gume za kišu su mi kaos tezi 😂). Inače Skradin mi je prošle godine ostao u sjećanju kao najdraži “trkači” vikend, pa se nadam da ćemo uspjeti isto ponoviti i ove godine.“

U Skradinu će uz njega biti klupski kolega i prijatelj Marino Poropat koji je za volanom Renault Clia 2.0 Sporta. Marino je također preko zime imao pune ruke posla kako bi njegov Clio bio spreman za sezonu te će i njemu utrka u Skradinu poslužiti kao svojevrstan test automobila.

Kako bi saznali još više detalja našeg Maurizia možete zapratiti i na instagram profilu @mauriziocvitic.

Tim HillClimb Croatie želi ti puno sreće u sezoni, puno dobrih rezultata i naravno puno pehara i postolja.

Navijači i navijačice dođite ovaj vikend u Skradin i podržite sve brdaše, a posebno našeg Maura!

Vidimo se.

Podjeli s ostalima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Reddit
LinkedIn
X