START NOVE SEZONE – 26. NAGRADA STUBIČKIH TOPLICA 2019.

8. svibnja 2019.

Najava početka sezone na brdu

Samo dva dana dijele nas od početka nove sezone prvenstva Hrvatske na brdskim stazama. Sezona već po tradiciji počinje na Sljemenu, ovaj put tjedan dana kasnije no inače. 26. izdanje Nagrade Stubičkih Toplica uz Hrvatsko prvenstvo boduje se i za prvenstvo Slovenije, Alpe Adria Hill Climb Cup te prvenstvo Hrvatske za povijesna vozila. Utrka je također pod budim oko ljudi iz FIA-e zbog kandidature za FIA Europsko prvenstvo povijesnih vozila te podvodom toga u Pilu dolaze dva promatrača iz Njemačke i Luksemburga.

Milan BUBNIČ (SLO) – Lancia Delta HF Integrale – Foto: Martin Horvatić

Izuzetno bogata lista prijava

Lista prijava izašla je u ponedjeljak te se na njoj našlo 96 vozača iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Italije. Prema podatku iz prijava možemo zaključiti kako nas čeka izuzetno zanimljivo otvaranje sezone sa vrlo zanimljivim borbama u grupama i klasama. Branitelja naslova i pobjednika prošlogodišnje utrke Bojana Juranića na listi nažalost nema, no sigurni smo da Skradin neće propustiti.

Mario JURIŠIĆ (HRV) – Audi A4 STW 2.0 – Foto: Martin Horvatić

Vremenska prognoza trenutno je negativna, ali vjerujemo kako kiša neće upropastiti utrku te da ćemo u subotu i nedjelju uživati u vožnjama najboljih majstora na brdu iz Hrvatske i Slovenije. Preporučujemo svakako da vikend rezervirate za odlazak u Stubičke Toplice jer imati ćete što za vidjeti. Vidimo se gore!

FACEBOOK STRANICA NATJECANJA:
https://www.facebook.com/BrdoSljeme/

LISTA PRIJAVA:
http://www.ak-inadelta.hr/sljeme2019/dokumenti/listaprijava_brdo2019.pdf

FACEBOOK DOGAĐAJ:
https://www.facebook.com/events/270703870486301/

Podjeli s ostalima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Reddit
LinkedIn
X