“Krajiška zmija redom opet ubija” – Cazin Great prix 2019

15. kolovoza 2019.

Auto moto klub Extra sport iz Cazina ove godine organizira jubilarnu dvadesetu po redu Nagradu Cazinu; Brdsku utrku
na stazi “Sedra – Ostrožac” koja svake godine okuplja velik broj vozača i ljubitelja ovog oktanskog sporta. 17. i 18. kolovoza u Cazin stiže više od 100 natjecatelja iz 7 europskih zemalja (BiH, Hrvatska, Slovenija, Austrija, Mađarska, Slovačka, Crna Gora). U subotu su nam na rasporedu treninzi s početkom od 13. sati, a u nedjelju nas očekuju dvije bodovne vožnje od 11. sati.

Utrka se boduje za FIA CEZ HILL CLIMB TROPHY, FIA CEZ HISTORIC HILL CLIMB TROPHY, Hrvatsko prvenstvo te Hrvatsko prvenstvo povijesnih vozila i naravno šampionat Bosne i Hercegovine. 50 predstavnika iz Hrvatske najavilo je dolazak na petu stanicu našeg prvenstva ujedno i prvu nakon pauze odnosno polovice sezone.

“Krajiška zmija” jedna je od najzahtjevnijih staza u 14 zemalja CEZ-a, na kojoj se iskazuje istinsko iskustvo vozača kao i njegovog TIM-a mehaničara koji su postavili postavke bolida za ovako zahtjevnu stazu.
Jedna od rijetkih ako ne i jedina koja ima specijalni asfalt za trkaće staze, a također boksovi su smješteni blizu samog starta utrke.

Cazin Great Prix Championship 2019 održava se 17.08.-18.08.2019. godine na lokaciji Cazin, Bosna i Hercegovina.

• 17.08.2019 u 11:00 sati održava se prvi trening
• 17.08.2019 u 20:00 sati održava se manifestacija obilježavanje 20. obljetnice CAZIN GREAT PRIX – OCTAN PARTY svečani koktel na srednjovjekovnom dvorcu OSTROŽAC
• 18.08.2019 u 10:30 sati održava se službeno otvorenje utrke
• 18.08.2019 u 11:00 sati održava se start prve vožnje utrke –> 30 min po završetku prve utrke, održava se start druge vožnje utrke.

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati fizički utrci, u mogućnosti smo ponuditi svim prethodno akreditiranim medijskim kućama, internet portalima, radio stanicama, novinskim agencijama, „LIVE STREAM“ prijenos utrke uživo. Akreditirane medijske kuće dobiti će video player „Embed Code“ te će moći POTPUNO BESPLATNO na svojim portalima i web stranicama prikazivati prijenos utrke uživo. Uvjereni smo da će Vaši posjetioci rado pogledati i bodriti takmičare i timove koji dolaze iz Vaših zemalja.

Press materijali ( informacije, rezultate vremena svih vozača, fotografije i video isječke ) moći ćete pronaći na web stranici organizatora www.AMK-ExtraSport.com. Svi PRESS materijali će biti redovito ažurirani na web stranici organizatora utrke.

Obrzac za akreditiranje možete ronaći na sljedećem linku te ga popunjenog poslati na email: [email protected] a orginal Vaši predstavnici trebaju donijeti sa sobom prilikom preuzimanja akreditacija na PRESS Pultu u prestartu staze.

Podjeli s ostalima

Facebook
Twitter
WhatsApp
Reddit
LinkedIn
X